sobota, 7. maj 2011

Kvačkanki - spet

Današnji kvačkanki pravzaprav nista današnji. Izdelani sta bili že pred tednom dni, vendar ju nisem hotela objaviti preden bi ju prejemnici prejeli.

Črno bela je za sodelavko. Po naročilu. Malo me je skrbelo, da je "preveč" črno bela, ampak si jo je sodelavka takoj, ko jo je dobila, nadela in jo potem nosila celo službo. Sklepam, da ji je všeč. Kar je najpomembneje.


Tale rdeča pa je bila izdelana za eno prijazno sosedo. Ker je pred dnevi praznovala rojstni dan. Poleg smo ji dali še kuharsko knjigo, ker to itak vedno prav pride. In seveda sem morala narediti še škatlico, da sem oboje zaključila v celoto.

5 komentarjev:

  1. Obe kvačkanki sta zelo lepi. Prav tako si vse zelo lepo 'zapakirala':).

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepi kvačkanki. Sama jih vedno občudujem, ker se mi zdi splesti te drobne perlice v čudovito in bogato ogrlico dejanje, ki zahteva res veliko potrpežljivosti. Škatlica za darilo pa mi je tudi všeč. In čestitke za pripomočke v prejšnji objavi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Obe kvačkanki in škatlica so čudoviti!
    Pa čestitke za novo mašinco iz prejšnje objave!

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštna verižica v ČB barvi ... pa prejšnja objava je tudi huda ... verjamem, da bomo zdaj priča tvojim še hujšim mojstrovinam kot smo jim bili do sedaj ... Pa en mail ti bom napisala ;o) ... upam, da je hotmail še vedno aktualen ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovito darilo si naredila, sploh mi je všeč, kako ogrlica paše na kuliso iz makaronov!

    OdgovoriIzbriši