nedelja, 31. januar 2010

Rojstni dan

Danes ima moja (edina) nečakinja Suzana drugi rojstni dan. Ker ima punca vse mogoče (tako kot večina otrok v današnjem času), sem imela nemalo težav, kaj ji podariti. Ona pravi, da si želi "dajilo". Hja, odločila sem se za najbolj suhoparno darilo, kar si jih lahko človek zamisli - darilni bon. Najbolje, da si punca sama izbere kaj želi imeti... Ker bona ne morem podariti v običajni kuverti in ker ima Suzana rada Nodija in Fifi, sem, seveda, morala papirčkati... Poleg ovojnice za bon sem naredila še kozarec, v katerega bom natlačila nekaj sladkega. Oblekla sem ga v nežno roza rižev papir, na pokrovček narisala Fifi in ga okrasila z rožicami.


Že včeraj pa sem naredila tole velikonočno voščilnico - čisto otročja mi deluje...

Tale voščilnica pa je nastala z mislimi na sodelavko, ki marca pričakuje otročička - baje, da bo fantek. Ampak ta najbrž ne bo šla k njej, do takrat jih bo zagotovo še par na to temo nastalo. Sem pa kar zadovoljna z njo. Predvsem pa sem danes ponosna nase, ker sem si spet kupila par pol čudovitega papirja. Vsak dan znova odkrivam, kje vse ga imajo. In na moje presenečenje je ponavadi večja izbira in bolj poceni kot po papirnicah.

6 komentarjev:

  1. They are all so cute, but I LOVE the first one

    OdgovoriIzbriši
  2. OOoooo, tazadnja je čuuuuuuuuuuuudovita!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ange-Marie and Nihrida, thank you so much!

    OdgovoriIzbriši
  4. I saw the christmas box you made for Nihrida. When you open an etsy store I will be your first customer! You're things are so beautiful

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo, Ange-Marie, I'm so glad I hear that. Thank you so much! I'll let you know when my etsy store will be open.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse so lepe, ampak dojenčkasta je najlepša!

    OdgovoriIzbriši