nedelja, 24. oktober 2010

Atikoja

Tale post pravzaprav ne bo o mojem ustvarjanju...

Domači vedo, kaj pove naslov posta, ostalim pa naj povem, da je bil "Atikoja" v otroštvu moj odgovor na očetovo vprašanje "čigava si?". Ja, nekako sem bila vedno (malo sem še) atekova punčka.

In danes, ta post, posvečam njemu. Rada bi mu poslala čim več pozitivne energije, želim mu čim prejšnjo ozdravitev, da se reši bolnice in vseh težav. Ate, drži se!

No, da pa ne bo tole tematsko čisto "mimo brcnjen" post, objavljam nekaj fotografij očetovega ustvarjanja. Naj povem, da je vse narejeno izključno iz lesa vinske trte in da je vse ročno delo... Ni kaj, pri obdelovanju lesa je mojster! Škoda, da mu zdravje ne dopušča, da bi še ustvarjal...Ampak prepričana sem, da bo še kaj nastalo izpod njegovih rok.








4 komentarji:

  1. Ojej Amikadeja vaša družina je pa res nekaj posebnega ... najprej tvoje stvaritve in zdaj še očetove ... OMG ... ful hudo dobre stvari in tudi jaz pošiljam neskončno mero pozitivne energije namenjene tvojemu očetu, da bomo še naprej lahko uživale v njegovih umetnijah ...

    OdgovoriIzbriši
  2. O, zdaj pa vem po čigavi strani si podedovala ustvarjalni talent ;) Krasne stvari je naredil in želim mu, da bo lahko kmalu spet kaj ustvaril.
    Sem pa (bila) tudi jaz atekova ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Vauu, kakšne lepe stvaritve. Res je pravi mojster. Želim mu čimprejšnjo ozdravitev in da bi naredil še veliko takih mojstrovin.

    OdgovoriIzbriši
  4. prečudovito... veličastno, kaj tvoj oče počne z lesom.... kako zelo se mu prepusti, pa ga vendarle uviža po svoje... zeloooo mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši