nedelja, 24. oktober 2010

Risanje?

Kaj je že to?

Ja, v svojih časih sem se lotila tudi tega. Vedno sem bila prepričana (no, deloma sem še), da nimam talenta za risanje. Primerjala sem se s starejšo in mlajšo sestro, ki res dobro rišeta. Ne dobro, odlično. No, in nisem se hotela primerjati z njima. Ker ni primerjave.

Ampak, sem imela obdobje, ko sem prijela za svinčnik. In barvice. V to me je "prisilila" mlajša sestra, ki mi je vlivala upanje in me bodrila, da je moje mišljenje o antitalentu le v moji glavi. Saša, hvala za to!

Nastalo je nekaj risb...veliko je še možnosti za napredovanje. Ko bo čas. In ko Vita zraste. Ker pri risanju pa res potrebujem mir, predvsem pa ogroooomno časa.

Evo, nekaj mojih risb...


...in opažam, da se s področja ustvarjanja lotevam prav vsega....

Kaj pa ve, spoštovane ustvarjalke? Ste usmerjene le v eno "vejo" ustvarjanja ali se lotevate večih stvari?

10 komentarjev:

  1. OMG... Odlične risbice... Ne vidim nobene pomanjkljivosti:) ...Če ti praviš, da nimaš talenta, potem ga nima 99% ljudi :) ... Res odlično rišeš:) Tako, da kar nadaljuj s tem...:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovite risbe! Vsekakor imaš dar za to :)

    OdgovoriIzbriši
  3. aaaaaaaaaaaaaaaa...???????????????? ... sej ti pa res nimaš nobenga talenta no ... pa kako moreš kaj takega sploh dat na blog in si povrh vsega še mislt da znaš risat ...
    Pa dej nehi noooooooooooooooooooooooo ... k bi te, če bi bla zdele zravn kr mal našeškala ... le kako lahko sploh pomisliš, da ne znaš risat ... poglej mucko ... poglej ženske obraze ... PERFEKTNO RIŠEŠ ... Zato začni to počet redno, ker si res izvrstna risarka ... jaz pa odprtih ust zrem v vse te čudovite stvaritve ....

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito in tole so prave mojstrovine :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ko sem prebrala to objavo, sem se vprašala, če si resno mislila z zapisanim. Halo!!! A ja nimaš talenta??? Poglej na slike od daleč in si mirno priznaj, da so super. Super so tudi od blizu. Poglej to senčenje. SUPER!

    OdgovoriIzbriši
  6. Uau! Tole pa je močna objava!!! Nimam besed, vsekakor imaš talent in pol, risbe so odlično odlične. Mojstrica si in tu dileme ni. Ne vrednoti svojega risanja s sestrama, vsak človek je svet zase in unikaten. Ti gotovo puščaš svoj pečat.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tole je pa popolno. Res imaš talent za risanje in še naprej ga razvijaj, nam pa kaži svoje stvaritve, da bomo pasli oči na njih (:

    OdgovoriIzbriši
  8. Res kapo dol pred takimi risbami! Enkratne so.

    OdgovoriIzbriši
  9. Wauuu, tako kot sm tam pri šivanju lahko pametovala, se tule lahko skrijem pod kak kamen :))) In jaz se upam kaj od narisanega in pobarvanega pokazat???? v primerjavi s tabo imam presneto malo talenta. In očitno več samozavesti :)))) Upam, da ti uspe ob deklici najti dovolj časa za tole. Super ti gre.

    OdgovoriIzbriši