četrtek, 03. februar 2011

Nič ne dogaja

Tako je...

Nimam volje za objavljanje. In to povsem brez razloga. Ustvarjati nimam časa, ker mi služba in moja mala princeska zavzameta ves čas, zvečer, ko pa "normalni" ljudje delajo kaj za dušo, se jaz trudim z učenjem mehanike. Rada bi se namreč koooončno že rešila teh dveh izpitov, ki mi že tako dolgo ležita na duši.

Sicer pa, vsem želim vse dobro v novem letu! Malo pozno, ampak za dobre želje ni nikoli prepozno, a ne? ;-)

Ja, dobila sem en bonbonček  - Biljana, iskrena hvala! Zelo sem se ga razveselila in ko bo čas, bom zagotovo vse koristno porabila, tudi fimo, ki me zaenkrat ne uboga prav dobro... ja, v bonbončku je bilo namreč vse mogoče in kar oči so se mi svetile, ko sem pregledovala vsebino - papirji, šablone, rožice, filc, fimo... Ni da ni! Hvala še enkrat!

Pa en bonbonček podarjajo...tokrat je to Suzi iz Kreativnih utrinkov in seveda se grebem ;-), ker vsebina je hudo hudo mamljiva.

Skoraj sem pozabila na igrico, ki kroži po blogih...Veter v hrbet se imenuje. Natali mi jo je podelila in lepo se ji zahvaljujem! Kolikor sem spremljala, je večina blogerk, ki jih jaz spremljam nagrado že prejela, ali pa imajo več kot 100 spremljevalcev, kar jih avtomatsko izključi iz igre...


Tako. Upam, da se bom lahko v naslednji objavi že pohvalila s kakšnim izdelkom...

Ustvarjalke, pridno ustvarjajte in objavljajte, spremljam vas pa redno, kljub pomanjkanju časa!

2 komentarja:

  1. oh, ta čas je res en vozel...
    tudi tebi vse lepo v novem letu - predvsem uspešno opravljene izpite in veliiiko časa za vse, kar rada počneš :)

    OdgovoriIzbriši
  2. O lepo te pozdravljam! Tudi tebi vse dobro in veliko uspeha pri izpitih! LP:))

    OdgovoriIzbriši