četrtek, 18. februar 2010

Dobrota

Mislim na dobroto ljudi. Čedalje manj je je. Ampak še obstaja in danes sem se prepričala, da je res tako.

Pa da začnem na začetku... Poleg čestitkarstva sem si zaželela, da bi naredila kakšno knjigico. In ker je bind it all rahlo predraga zadeva, da bi si jo kar na vrat na nos nabavila, so mi za vezavo preostali t.i. book ringsi. Potem pa iskanje - v nobeni trgovini jih nisem našla, nikjer nimajo na zalogi. Iz tujine se mi pa preprosto ni splačalo naročiti zaradi poštnine. Pa sem probala z malim oglasom - kupim book ringse. Nobenega odziva. No, odziv je bil - nasveti, kje jih kupiti.

Končno se mi je oglasila udeleženka foruma, ki sem jo prvič videla tam. V odkup mi je ponudila par book ringsov in seveda sva se zmenili za biznis. Cenila mi jih je kot so v slovenskih trgovinah in bila sem več kot zadovoljna.

Danes pa zazvoni poštar. Aaaaaaaaa, book ringsi. Hja, ampak to še ni vse. Prijazna punca (gospa) mi je kot presenečenje priložila še cel kup izrezkov in odtisek božička. Eno uro sem občudovala te papirnate "dobrote" za ustvarjanje in nisem mogla verjeti. Res sem ji hvaležna! Morda še toliko bolj zato, ker nimam Cuttle bug-a in moram vsako oblikico izrezati ročno ali si kupiti štanco.
No, za povrhu sem ugotovila, da je polovico vrednosti book ringsov dala za poštnino...

Žal nisem zasledila, da bi imela blog ali album, sicer bi prilepila link.

Seveda sem vse tudi poslikala in tule je dokazni material ;-) - klik na sliko le-to poveča


Vesna, še enrat, HVALA!

2 komentarja:

  1. Wiiiii...še so dobri ljudje na svetu. Ampak na žalost jih je čedalje manj. Komaj čakam, da vidim umetnine...

    OdgovoriIzbriši
  2. o krasno, lepo ustvarjanje ti želim, pa da čimprej vidim, kaj bo lepega nastalo izpod tvojih rokic.. lp

    OdgovoriIzbriši