petek, 08. april 2011

Še vedno migam

Zadnji, pesimistični, post mi je nekoliko odvzel voljo do vsakršnega ustvarjanja. In objavljanja. No, šivalni stroj sem z največjim veseljem vrnila mami. Vem, da bo spet prišlo obdobje, ko si ga bom spet sposodila in se znova trudila...

Do takrat pa se bom raje ukvarjala z drugimi stvarmi. Recimo s kvačkanjem. Nič drugega ne znam početi s kvačko kot kvačkati ogrlice. Všeč so mi kvačkane rožice, pa vse mogoče umetnine, ki jih je možno najti na netu. Ampak zame čisto preveč zahtevno.

Zato se držim ogrlic. Prijetno s koristnim. Svoje ogrlice namreč tudi z veseljem nosim.

Tale ogrlica z zapestnico je nastala že kar nekaj časa nazaj...... prav tako tudi tale vijolična...

Pri teh dveh me jezi, ker mi je karabin oksidiral. Pa ni bil izpostavljen kakšni posebni vlagi...Imate tudi ve te težave? Najbrž po treba poskusiti še s kakšnimi drugačnimi.


Bela je nastala par dni nazaj...


Tole pa sem sestavila včeraj. Ker nujno potrebujem nekaj tako vijoličastega, da paše k mojim novim štumfom. :-)


 In za konec še zapestnica. Izdelana "po naročilu" za mojo drago sestrico. Barvo perlic si je izbrala sama, mi povedala kakšen tip zapestnice želi in tole je ratalo. Upam, da je zadovoljna...Pa da ne pozabim...Saša, hvala za fotografiranje mojih izdelkov :-*!

4 komentarji:

 1. U, ja!!! Zadovoljna, zadovoljna! =) Hvala!! :*

  OdgovoriIzbriši
 2. O, super je spet videt tvoje izdelke :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasne kvačkanke ... ampak tista modra zapestnica je pa čist huda ... če pa ta nebi bila sestrici všeč pa res ne vem kaj bi ji bilo ... lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Uau, same lepote, bela je čudovita!!! LP:)

  OdgovoriIzbriši