četrtek, 11. februar 2010

Barve, barve, barve


No, da obrazložim naslov... Zadnje čase se mi zdi, da pri izdelavi čestitk uporabljam papir (pre) močnih barv. Če primerjam s čestitkami drugih ustvarjalk, mi ni čisto jasno, kako priti do "starinskega" papirja umirjenih barv... Senčenje? Tak papir? Ne vem. Vem pa, da so mi voščilnice, ki sem jih pravkar dokončala všeč. Pa naj še tako samovšečno zveni.

Fotografije so pa slabe. Jih bom morala nesti sestri, ki je pri fotografiranju prava strokovnjakinja, čeprav ni profesionalka...

Zaenkrat pa tole:

Vijoličasta, ki je nikakor ne morem ujeti... In pa metuljčki...


Ena "valentinova", čeprav na ta "praznik" ne dam prav nič. In verjetno bo partner tudi letos ostal brez darila... Ker vsak dan je valentinovo... Hehehehe
In pa ena s kužijem. Seveda. Vsem, ki spremljate medije, je najbrž jasno. Kot ljubiteljica psov imam svoje mnenje o trenutnem dogajanju, za čestitko pa nisem uporabila bullmastifov, ampak nežnega mešančka.

6 komentarjev:

  1. Meni pa so všeč barve, ki jih uporabljaš :) Vijolična pa je, ne glede na to kaj fotografiraš, nemogoča za ujeti v objektiv.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hihihi, strokovnjakinja. Hihihi =)
    Meni so prav vse čestitke všeč. Pa ne samo zato, ker si moja sestra. Vijolična je moja najljubša barva, pa se vseeno odločam med drugo in tretjo čestitko. Take luškane so...Kar tako naprej, pa naj te ne skrbi kakšne čestitke delajo drugi - to pomeni, da imaš svoj stil in da se tvoji izdelki razlikujejo od drugih. Originalnost je dobra stvar! =)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne so! Sploh metuljček v vijolični je čudovit! A je to štampiljka?

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vama, Nihrida in Kokica!

    Kokica, metuljček je del pobarvanke iz neta.

    OdgovoriIzbriši