ponedeljek, 8. februar 2010

Gripa in ostale težave

Hja, doletela me je gripa. In temu primerno se cel teden tudi dotaknila nisem papirčkov, škarij in ostalega. Samo od daleč sem opazovala in si želela, da me čestitkarstvo spet prime.

Včeraj sem se pa le lotila. Sicer ne s takšnim elanom, kot po navadi, ampak pasalo mi je rezljati, barvati in sestavljati.

Torej, ratalo je tole:
Ti dve imam pa že od prej, vendar sta mi nekako ušli pri slikanju...

Niso neki presežki, zlasti če jih primerjam s stvaritvami drugih ustvarjalk, ampak bo že.

Sicer pa moram še malo naše trgovine pokritizirati. Pred dobrim tednom sem imela namreč "misijo nemogoče". Zmanjkalo mi je obojestranskega lepilnega traku (ki sem ga kupila v Art&hobby). In grem jaz v papirnico. Nimajo. V drugo papirnico. Nimajo. V tretjo. Tudi nimajo. Pa v tavelike trgovine z mešano robo. Nimajo. V dve trgovini s tehničnim blagom. Tudi nimajo! Za znort! Ne da se dobiti enega koluta navadnega obojestranskega lepilnega traku! Sicer so mi ponujali enega, ampak je bil za lepljenje preprog in take moči pa res ne potrebujem!

Toliko bolj se mi zdi trapasto, ker tak trak izdeluje Aero. Prej bi bilo, če bi se usedla v avto in odpeljala v Celje... No, mi je prijazni trgovec v Mercatorju obljubil, da mi ga bo naročil. Takoj, ko bom zdrava, grem preverit, če mi ga je res, da si spet malo zaloge naredim.

3 komentarji: