četrtek, 18. februar 2010

Ženske in nakupovanje

Ni res, da vse ženske rade nakupujemo. Vsaj ne vedno. In ne vse po vrsti.

Jaz sem ena tistih, ki ne mara nakupovanja oblačil. Ker jih moram sprobat in potem mi je vroče. Pa slačenje in oblačenje, pa spet slačenje. Eh, ne maram... Prav tako ne maram kupovati čevljev. Redko so mi kakšni takoj všeč. Vedno kupim po sili razmer in se potem s časom navadim na čevlje. In revčke nosim tako dolgo, da razpadejo. Ker jih raznosim in so udobni. Visokih pet skoraj nimam, pa še tiste so "visoke" samo kakšne 3, 4 cm.

Noooo, me pa zadnje čase daje nakupovalna mrzlica. Oblačila me še vedno ne ganejo, čevlji prav tako ne, sem se pa "vrgla" v ustvarjalne trgovine. Pravzaprav v kotičke z ustvarjalnim materialom, ker v našem kraju ne premoremo nobene specializirane trgovine za ustvarjanje.

Torej, ker slike povedo največ, bom kar tako začela:
V papirnici sem si kupila štanco Marthe Stewart Doily Lace, kompletek barvnih lepil z bleščicami ter zlat in srebrn flomaster.

Lepega sobotnega popoldneva smo se napokali (naša mala družinica in moja sestra - Nihrida) v avto in se odpeljali v Celje. Hotela sem namreč v Art. Kupila sem si rezalnik papirja in dve štanci.

Mrzlica še ni popustila in "morala" sem si naročiti še nekaj stvari iz Hobby&art trgovinice (žal je predaleč, da bi jo lahko obiskala). Hja, kje naj začnem... Kupila sem precej: štiri paketke scrapbook papirja, štance tačke, rožo - veliko in srednjo, spiralco, list, luknjače - rožo, srček in kvadrat, fiskars teksturni plošči, štiri paketke štampiljk, zlato in srebrno blazinico za štampiljke, pet paketkov obeskov - dvojne metuljčke, ljubezenske, mucke in rožice. Zadovoljna z nakupom!

Na Otoku zakladov pa sem zasledila, da Namo prodaja Fiskars strukturni plošči, ki jih v Hobby&art nimajo na zalogi že lep čas. Hja, morala sem ju kupiti.
Od Manuele pa sem kupila 140 kosov prečudovitih papirnatih vrtnic.
Tako. Mislim, da sem zaenkrat zaključila z nakupi. Jutri si grem le še naročiti štampiljko z imenom, da jo bom lahko pritisnila na moje izdelke.

Sem bila pa danes pridna. Vsako prosto minuto sem rezala, sestavljala in lepila.

Več bom pokazala jutri ;-).

3 komentarji:

  1. Huh, to pa je nakup ;)

    Čutim isto glede kupovanja čevljev kot ti :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro, da je tamala tako pridna...da ima mami čas za take prčkarije. =) hihihi
    Čeprav sem večino teh stvari že videla, se mi učke zasvetijo ko jih vidim na slikah. Komaj čakam, da vidim kaj boš naredila z vsem tem. =)

    OdgovoriIzbriši
  3. Biba, me veseli, da nisem edini anti-nakupovalec čevljev hehe.

    Nihrida, samo še par ur počakaj, pa prinesem pokazat. Pa na blogu bo tudi objavljeno, seveda ;-).

    OdgovoriIzbriši